© Copyright by D-Creator 2016 - All Rights Reserved
D-CREATOR
Webdesign by D-Creator

Contact

D-Creator

Winand Staringstraat 73 1447 EV Purmerend The Netherlands t:   0651228091 e:   info@d-creator.nl w:  www.d-creator.nl k:   kvk 37105422

Biografie

D-CREATOR is een bedrijf van Richard Rodermond, geboren op 6 november 1975 te Amsterdam. Richard studeerde cum laude af aan de H.B.O musical opleiding van Lucia Marthas op de vakgebieden theaterdans en dansdocent. Richard heeft meegewerkt aan een honderdtal televisieshows en evenementen en danste achter verschillende grote artiesten waaronder TLC en Gloria Estefan. Hij speelde door de jaren heen diverse rollen in grote musicals van Joop van den Ende en Albert Verlinde. Zo was hij als Bennie te zien in Daddy Cool, Chuck in Footloose, Adam in Boyband, Kyle in Legally Blonde, Diesel in West Side Story en speelde hij als alternate ook hoofrollen als Tony Manero in Saturday Night Fever, Tyrone Jackson in Fame en Corny Collins in Hairspray. Verder was Richard in het theater te zien in Singing in the Rain, de André van Duin Revue en de theatershows van Jeans. Richard maakte deel uit van verschillende zangformaties waaronder the Music Venture waar hij ook internationaal mee optrad, Step Ahead en Boyband waarmee hij 2 hitsingles in de top 40 scoorde en o.a. door Denemarken tourde. Gedurende twee jaar was Richard leadzanger van de dance- classics band Discomotion en behoorde hij tot de Mango Nuts waarmee hij de finale haalde van het Nationaal Songfestival. In 1998 danste hij achter songfestival winnares Dana International. In 2000 zat hij onder de jurk van Linda Wagenmakers tijdens het Eurovisie Songfestival en in 2008 verzorgde hij de choreografie van Hind tijdens het Eurovisie Songfestival. Richard was tevens vier jaar lang te zien als vaste danser van het programma Idols en danste hij bij het Holland Show Ballet in de dinnershows van studio 21 zoals the Fantasy World Dinnershow en Hooray for Hollywood. Op concertgebied was hij jaarlijks als danser te zien tijdens Toppers in Concert shows in de Arena en stond hij ook in Ahoy of de HMH tijdens concerten van Gordon, Ruth Jacott, Gerard Joling, Rene Froger en vele andere. Op tv was hij als danser te zien in The Bold & the Beautiful, als zanger in de speelfilm en serie Costa en werkte hij met ontelbare Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato en Armin van Buren. Richard geeft diverse workshops door het land, werkte als gastdocent bij het Amsterdam Dance Center en doceerde hij het hoofdvak Musical Theater aan de HBO Dansacademie van Lucia Marthas. Richard heeft in de loop der jaren ook meegewerkt aan diverse commercials zoals o.a. Hema, Amstel Bier, Albert Heijn, Hi KPN.

Vrijblijvende offerte

U kunt te allen tijde contact opnemen voor meer informatie. Wij denken graag met u mee. Elk evenement heeft zijn eigen aanpak nodig of u nu kiest voor een dj, dansers, acrobaten of een geheel op maat gemaakte show. Wij staan voor u klaar!
© Copyright by D-Creator - All rights reserved                 Webdesign by D-Creator
D-Creator

Contact

D-Creator

Winand Staringstraat 73 1447 EV Purmerend The Netherlands t:   0651228091 e:   info@d-creator.nl w:  www.d-creator.nl k:   kvk 37105422

Biografie

D-CREATOR is een bedrijf van Richard Rodermond, geboren op 6 november 1975 te Amsterdam. Richard studeerde cum laude af aan de H.B.O musical opleiding van Lucia Marthas op de vakgebieden theaterdans en dansdocent. Richard heeft meegewerkt aan een honderdtal televisieshows en evenementen en danste achter verschillende grote artiesten waaronder TLC en Gloria Estefan. Hij speelde door de jaren heen diverse rollen in grote musicals van Joop van den Ende en Albert Verlinde. Zo was hij als Bennie te zien in Daddy Cool, Chuck in Footloose, Adam in Boyband, Kyle in Legally Blonde, Diesel in West Side Story en speelde hij als alternate ook hoofrollen als Tony Manero in Saturday Night Fever, Tyrone Jackson in Fame en Corny Collins in Hairspray. Verder was Richard in het theater te zien in Singing in the Rain, de André van Duin Revue en de theatershows van Jeans. Richard maakte deel uit van verschillende zangformaties waaronder the Music Venture waar hij ook internationaal mee optrad, Step Ahead en Boyband waarmee hij 2 hitsingles in de top 40 scoorde en o.a. door Denemarken tourde. Gedurende twee jaar was Richard leadzanger van de dance-classics band Discomotion en behoorde hij tot de Mango Nuts waarmee hij de finale haalde van het Nationaal Songfestival. In 1998 danste hij achter songfestival winnares Dana International. In 2000 zat hij onder de jurk van Linda Wagenmakers tijdens het Eurovisie Songfestival en in 2008 verzorgde hij de choreografie van Hind tijdens het Eurovisie Songfestival. Richard was tevens vier jaar lang te zien als vaste danser van het programma Idols en danste hij bij het Holland Show Ballet in de dinnershows van studio 21 zoals the Fantasy World Dinnershow en Hooray for Hollywood. Op concertgebied was hij jaarlijks als danser te zien tijdens Toppers in Concert shows in de Arena en stond hij ook in Ahoy of de HMH tijdens concerten van Gordon, Ruth Jacott, Gerard Joling, Rene Froger en vele andere. Op tv was hij als danser te zien in The Bold & the Beautiful, als zanger in de speelfilm en serie Costa en werkte hij met ontelbare Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato en Armin van Buren. Richard geeft diverse workshops door het land, werkte als gastdocent bij het Amsterdam Dance Center en doceerde hij het hoofdvak Musical Theater aan de HBO Dansacademie van Lucia Marthas. Richard heeft in de loop der jaren ook meegewerkt aan diverse commercials zoals o.a. Hema, Amstel Bier, Albert Heijn, Hi KPN.

Vrijblijvende offerte

U kunt te allen tijde contact opnemen voor meer informatie. Wij denken graag met u mee. Elk evenement heeft zijn eigen aanpak nodig of u nu kiest voor een dj, dansers, acrobaten of een geheel op maat gemaakte show. Wij staan voor u klaar!